Uppdragsbeskrivning

Nu söker vår kund en kravanalytiker. De har ett inflöde av krav som behöver omsättas i it-lösningen, samtidigt som nuvarande sätt för att arbeta med krav behöver uppdateras. I arbetet ingår att ta fram både funktionskrav och kvalitetskrav samt visualisera dessa i form av mockups.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med verksamheten för att ta fram, samla in och formulera kraven för att sedan översätta behoven till systemkrav. Det kommer att vara du som driver och leder dessa forum och workshops. Du behöver därför vara mycket självgående och ta egna initiativ och komma med förbättringsförslag för att driva kravarbetet framåt.

Du kommer även att säkerställa användbarheten genom interaktionsdesign/UX. Dessutom förväntas du bidra med förbättringsförslag kring arbetssätt och flöde för krav och utvecklingsaktiviteter.

I detta uppdrag kommer du att ingå i ett team där lagarbete, gemensamt ansvar och god samarbetsförmåga är avgörande, därför är det av stor vikt att du har god kommunikationsförmåga.

Detaljer

Referens:8463

Ort: Borlänge

Omfattning:100%

Startdatum:Omgående

Slutdatum:2024-07-01

Option:2025-07-01

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.