Innan vi tar steget in i 2024, ser vi med stor tillförsikt tillbaka på rekordåret 2023 – ett år som kännetecknas av kraftig tillväxt, förädlade samarbeten, nya kundrelationer och inte minst många nya fantastiska medarbetare som lagt grunden för nya möjligheter när vi tar oss an 2024 med stor entusiasm och framtidstro. Framgångarna under året är många och i denna årsresumé får du ta del av 6 höjdpunkter från året som gått.

 

 1. NY VD – Birgitta Hedegård
  Vi har haft glädjen att välkomna många nya entusiasmerande kollegor under 2023 och inte minst har vi fått en ny VD i Birgitta Hedegård. Birgitta har en långvarig erfarenhet från ledande positioner inom konsultmäklar- och IT-branschen och har nu fått förtroendet att leda Upgraded vidare mot nya framgångar. Detta har inte bara förstärkt vår företagsstruktur utan även injicerat ny energi och visioner i vårt arbete.

 1. Gasellföretag
  Vi är stolta över att vi nu kan kalla oss Gasellföretag. Upgradeds kraftiga tillväxt har under 2023 resulterat i att vi av Dagens Industri (DI) blivit utnämnda som Gasellföretag. DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag och är en utmärkelse som tilldelas mindre än en procent av alla Sveriges företag.

 1. Kraftig tillväxt – omsättning över 1 miljard
  Trots att det fortsatt återstår några dagar av 2023 så står det klart att vi med bred marginal, för första gången, kommer att omsätta över en miljard under 2023. Det innebär att vi kommer att kunna presentera en omsättningstillväxt överstigande 50 % under året. En fantastisk prestation helt tillägnad våra enastående medarbetare och kultur.

 1. Ny grafisk identitet
  Vi har genomgått en total makeover av vår grafiska identitet där vi har förädlat inte bara vår logotyp utan hela vårt uttryck. Detta för att bättre spegla vårt engagemang, vår attityd och den professionalism man kan förvänta sig av ett samarbete med oss.
 1. Nya kunder och förstärkta samarbeten
  Året har präglats av ett utökat engagemang hos befintliga kunder och partners samtidigt som vi med stolthet kan presentera en rad med nya spännande uppdragsgivare. Bland dessa kan bl.a. nämnas Region Skåne, Lunds Universitet, Adda Inköpscentral m.fl.

 1. Expansion utanför Sverige
  Vi har under året skrivit de första kapitlen i vår internationella resa genom att ha tagit steget utanför Sveriges gränser och etablerat oss i Norge och Danmark, med visionen att fortsätta expansionen under 2024.

  Att etablera oss i Norge och Danmark representerar inte bara en symbolisk bedrift utan också en konkret framstegsstrategi för vår expansion och närvaro på den nordiska scenen.

 

Vi på Upgraded vill rikta ett stort tack till våra kunder och partners för året som gått och ser med stor tillförsikt fram mot 2024 som ett år med fortsatt tillväxt, utvecklande av såväl nya som befintliga partnerskap och inte minst att fortsätta förädla vår fantastiska kultur!

Publicerad av
Nathalie Hellgren
Dela