Upgraded People AB har tecknat ett avtal med Landskrona Stad och Eslöv kommun omfattande konsultförmedlingstjänster inom IT till ett uppskattat värde om 90 Msek.

Genom att fungera som en förmedlare av expertis inom IT-sektorn har Upgraded People AB etablerat sig som en pålitlig partner för företag, myndigheter och organisationer som strävar efter att förbättra sin tekniska infrastruktur. Avtalet med Landskrona Stad och Eslöv kommun innebär att Upgraded People AB kommer att sammanföra kompetenta IT-experter med städernas behov av kvalificerade tjänster inom Verksamhetsutveckling och strategi, Ledning och styrning, Systemutveckling och Systemförvaltning, Data & Analys, Informations- och IT- Säkerhet, Användbarhet, Infrastruktur och teknik samt IT support och utbildning.

”Vi strävar alltid efter att erbjuda våra uppdragsgivare skräddarsydda lösningar genom en noggrann matchning av kvalificerade konsulter med varje kunds unika krav och behov. Vi är mycket stolta över att ha fått detta förtroende från Landskrona Stad och Eslöv kommun och ser fram mot ett för alla parter stimulerande och utvecklande samarbete säger Birgitta Hedegård, VD på Upgraded People AB.”

 

Upgraded People AB är experter på förmedling av konsulter med en specialisering inom IT-området. Upgraded startades 2010 och finns idag etablerade på 5 orter och har över 1000 konsulter engagerade i uppdrag över den nordiska marknaden. Omsättningen för 2023 uppgick till knappt 1,1 miljarder.

Publicerad av
Nathalie Hellgren
Dela