Upgraded People AB tecknar ramavtal med Post och Telestyrelsen (PTS) till ett uppskattat värde om 150 MSEK. Ramavtalet sträcker sig över fyra år och inkluderar ett brett spektrum av kompetenser. PTS sorterar under Finansdepartementet.

 

Vi är både glada och stolta över att ha blivit utvalda av Post och Telestyrelsen.  Det känns speciellt viktigt, att i dagens geopolitiska klimat, få leverera tjänster och stödja en samhällskritisk myndighet med ett samlat ansvar för säker och tillgänglig kommunikation för Sverige säger Birgitta Hedegård, VD Upgraded People AB.

Det nya avtalet är ett av flera stora offentliga uppdrag där Upgraded People fått förtroendet den senaste tiden. Vi har byggt upp en stor erfarenhet av offentliga aktörer och vi ser ett brett engagemang hos våra medarbetare kopplat till att vara med och bidra till att säkerställa samhällskritisk svensk infrastruktur. Detta förtroendeuppdrag representerar ett ömsesidigt förpliktande partnerskap och vi ser fram mot ett för alla parter stimulerande och utvecklande samarbete säger Birgitta.

Upgraded People AB har under 15 års tid etablerat sig som en pålitlig partner för företag, myndigheter och organisationer som strävar efter att förbättra sin kompetensförsörjning. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra uppdragsgivare skräddarsydda lösningar. Genom en noggrann matchning av kvalificerade konsulter med varje kunds unika krav och behov, kan vi alltid leverera både den kompetens och personlighet kunden behöver. Vi ser verkligen fram mot att hjälpa PTS med detta, avslutar Hanna Werner ansvarig för offentlig sektor på Upgraded.

 

Upgraded People AB är experter på förmedling av konsulter med en specialisering inom IT-området. Upgraded startades 2010 och finns idag etablerade på 5 orter och har över 1000 konsulter engagerade i uppdrag över den nordiska marknaden. Omsättningen för 2023 uppgick till knappt 1,1 miljarder.

Publicerad av
Nathalie Hellgren
Dela