Efter 13 fartfyllda och framgångsrika år i Sverige är det dags för Upgraded People att ännu en gång expandera och nu för första gången ta klivet utanför Sveriges gränser. Först ut är Danmark där vi till hösten öppnar upp ett kontor i Köpenhamn. 

Vår resa startade 2010 och vi har sedan dess vuxit i raketfart. Idag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Linköping varifrån vi förmedlar konsulter till uppdrag i hela landet – från Luleå i Norr till Malmö i söder.

Nu är det dags att ta nästa steg och etablera oss på den internationella spelplanen, vilket är en otrolig milstolpe för oss som bolag. Steget över sundet och etableringen i Danmark har redan smygstartat. Från vårt kontor i Malmö har vi under Q2 förmedlat konsultuppdrag i Köpenhamnsområdet och till hösten öppnar vi det första danska kontoret i hjärtat av Köpenhamn.

– Vi har sett en oerhörd ökning när det kommer till nätverk och etablering i södra Sverige efter att vi ingick avtal med bland annat Region Skåne och Lunds universitet. Detta har gjort att vi satsat ytterligare i södra Sverige och nu går vidare över till den danska sidan, säger Linda Sundlöf, COO på Upgraded People.  

Med över tio år i branschen i Sverige har vi nu den grund och erfarenhet vi tror kommer krävas för att ta oss in på den danska marknaden. Vi vet att det är mycket som skiljer sig mellan den svenska och danska IT-konsultmarknaden, och i synnerhet när det kommer till underkonsulter och frilansare. Detta är något vi ser fram emot att lära känna än mer och som vi är nyfikna på och redo att bli en del av. Vi har en spännande tid framför oss. 

– Vi är glada och stolta över att kunna ta detta steg. Något som givetvis är ett tydligt kvitto på och en effekt av vår starka tillväxt de senaste åren, säger Linda Sundlöf. 

 

Publicerad av
Sarah Blicher
Dela