Efter flera framgångsrika år på den svenska marknaden har Upgraded People nu siktet inställt på Norge som nästa destination för expansion.

Tidigare i år annonserades en kommande expansion till Danmark och nu står Norge näst på tur. Med tidigare insatser på den norska marknaden i ryggen är Upgraded People nu redo att ta steget fullt ut och etablera en stark närvaro i landet. Processen har redan påbörjats och planen är att ha lokal personal på plats i slutet av året.

I samband med de tidigare förmedlade uppdragen på den norska marknaden har den enorma potential som finns i landet blivit tydlig. Genom att etablera lokalt kontor med personal som känner marknaden kommer det nu vara möjligt att erbjuda ännu mer skräddarsydda affärer till kunderna. Framgångarna i Sverige har lett till en stark position och förhoppningen är att möta lika positiv marknadsrespons även i Norge.

Med fokus på personligt engagemang och förståelse för lokala behov finns något unikt att erbjuda. Genom att bygga starka partnerskap och leverera pålitliga resultat är målsättningen att bli en ledande aktör som konsultförmedlare även i Norge.

Publicerad av
Sarah Blicher
Dela