Våra framgångar och starka tillväxtresa under de senaste åren har uppmärksammats och vi har blivit utnämnda till DI Gasellföretag 2023 – något vi är otroligt stolta och glada över.

Varje år utser Dagens industri årets Gasellföretag där de lyfter fram landets mest framgångsrika företag. Utnämnelsen görs efter en noggrann bedömning som rankar de snabbast växande företagen i Sverige. Denna bedömning grundar sig på företagens fyra senaste årsredovisningar, vilket ger en helhetsbild av prestationer och tillväxt.

Ytterst få, närmare bestämt mindre än 1% av Sveriges aktiebolag, uppfyller varje år de hårda kraven för att få kallas Gasellföretag. Denna utmärkelse vittnar om våra imponerande framgångar och vi är väldigt stolta över att tillsammans ha lyckats ta oss igenom detta nålsöga. Att vi därtill lyckas nå denna fina utmärkelse för första gången i företagets historia, samtidigt som marknaden är ytterst tuff för väldigt många företag gör oss än mer stolta och ödmjuka över beskedet.

Vi har stora framtidsplaner framöver som inkluderar en expansiv satsning på Danmark och Norge samtidigt som verksamheten i Sverige fortsätter att blomstra med flera nyvunna ramavtal och tillväxt i både omsättning och personalstyrka.

Utmärkelsen har gett oss extra drivkraft och motivation inför hösten, och vi ser fram emot en period fylld med spännande utmaningar, möjligheter och framsteg!

Följande kriterier ska uppfyllas för att bli ett Gasellföretag:
  • En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen
  • Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • Sunda finanser

Läs mer om Gasellpriset här.

Publicerad av
Sarah Blicher
Dela