Uppdragsbeskrivning

Nu söker Region Skåne en projektledare för projekt som ligger för uppstart. Dels handlar det om upphandlingsprojekt, dels om implementeringsprojekt för att ersätta befintliga system.

Som projektledare ska du leda arbetet och ansvarar för att projektmålen infrias. Du ska organisera projektet och överenskomma med resursansvariga om förfogande av personella och övriga resurser. Du ska också genomföra intressentanalyser och tillsammans med projektmedarbetarna vidareutveckla projektets omfattning. Du kommer även att planera, riskhantera, och genomföra projektet, samt se till att hålla projektbeställaren informerad om nuläget och eventuella avvikelser, bl.a. genom rapportering i Region Skånes projektstyrningsverktyg.

Din roll som projektledare är att säkerställa att berörda känner till projektets syfte och mål, samordnar och fördelar ut de olika arbetsuppgifter som hör till projektet. Du ser till att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi. Inför projektavslut säkerställer du att mottagande kund av projektets resultat utbildas, och i tillämpliga fall överlämnar resultatet till förvaltande organisation samt verksamhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Region Skåne sedan tidigare samt erfarenhet av att driva projekt enligt projektmodellen BUM.

Leverantören bedömer vilken nödvändig kompetens som behövs för att kunna utföra uppdraget.

Du som kandidat ska kunna samarbete med andra både internt och externt inom projektet samt andra parallella projekt inom och utanför våra program.

Uppdragets startdatum är flexibelt mellan 230821 till 230901.

Tillhör kategori
Projektledare

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:12280

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2023-08-21

Slutdatum:2024-08-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.