Get Upgraded

Vision & Affärsidé

Vi uppgraderar er kompetensförsörjning!

Genom att vara positiva, entreprenöriella och personliga hjälper vi våra kunder att hitta rätt person till rätt plats i rätt tid.

"Our Customers make business, We make it work."

Varför Upgraded?

Med vårt positiva och personliga arbetssätt vill vi göra affärer som gynnar alla parter. Vi vill hjälpa människor vidare i karriären och organisationer att utvecklas. Välj oss för att ni vill samarbeta med en positiv och lösningsorienterad samarbetspartner!

 

Kärnvärden

POSITIV

Det finns många företag som erbjuder liknande tjänster. Vi tycker att det är roligast att samarbeta med människor/företag som utstrålar positivitet och optimism. Vi vill vara en positiv och optimistisk partner. Vi skall vara roliga att samarbeta med helt enkelt!

ENTREPRENÖRIELL

Det finns många definitioner på ordet entreprenöriell. För oss är det synonymt med hungrig, driven, nytänkande och hårt arbetande. Vi ger inte upp förrän vi har gjort allt i vår makt för att lösa ditt personalbehov. Vi hittar gärna nya vägar som ingen vandrat på innan och vi gör det med stort engagemang.

PERSONLIG

Affärer görs med människor. En tydlig och öppen relation med både kunder, kollegor, konsulter och kandidater är helt avgörande för vår framgång. Vi skapar förtroende genom att vara en öppen och ärlig samarbetspartner. Vi vill att alla parter i en affär skall känna sig som vinnare. Vi skall vara en tillförlitlig partner.