Uppdragsbeskrivning

För denna roll behöver du ha tidigare gedigen kompetens och erfarenhet inom infrastrukturutrullningar, främst nätverk, i stora skala över ett stort antal siter med olika förutsättningar. Du har inte endast varit delaktig i denna typ av projekt, du har varit den ledande eller en av de ledande av det i ett eller flera tidigare uppdrag. Du skulle dessutom klassa minst ett av de uppdragen som komplex. Det gör att du både kan vara med i den dagliga styrningen av arbete, design och beslut, samt kan lyfta dig till en högre nivå där det behövs.

Du vet vad du talar om när det kommer till SDWAN, WAN, kanalisering, avlämningspunkter, installationer, tester och validering – och kan prata med lämpligt språkbruk om dessa delar med både den insatte teknikern, en ledningsgrupp och en medarbetare på station för att nämna några.

Att presentera något för en intern ledningsgrupp, på en lämplig nivå, kommer naturligt för dig trots att det är ett komplext initiativ med många delar lyckas du förenkla och presentera helheten på ett förståeligt sätt.
Effekt och finansiell uppföljning av projektet är minst lika viktigt för dig, om inte viktigare, än att framskynda leveranser och delleveranser.

Genom din erfarenhet av tidigare nätverksarbete är du den ledande rösten i rummet kring vägar framåt, fallgropar och viktiga beslut.
Att utmana gamla sanning är en självklarhet för dig, tidigare beslut är bara ett historisk steg på resan – det är slutresultatet och effekterna av det vi gör som är viktigast i alla lägen.
Du kan ta tuffa diskussioner med leverantörer om optimal tids- och kostnadsplanering, ta upp beslut för ombeslut när läget kräver det och är van vid snabba vändningar.

Detaljer

Referens:27425

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:Omgående

Slutdatum:Fortlöpande

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.