Uppdragsbeskrivning

Vår kund söker en erfaren och resultatinriktad projektledare för att genomföra ett SAM-projekt för Microsoft Licensrapportering på uppdrag av vår kund. Målet är att säkerställa att kundens licensportfölj optimeras inför den kommande rapporteringen senast den 1/4. Uppdraget innebär en noggrann inventering för att korrekt bedöma licensbehovet och effektivisera fördelningen av licenser.

Arbetsuppgifterna inkluderar att undersöka och analysera licensanvändningen för att identifiera eventuella överskott samt att utreda aspekterna av konsulters egna datorer, VDI eller OSB-datorer (tillhandahållna av anlitande bolag). Som projektledare för detta uppdrag förväntas du leverera insikter och rekommendationer för att optimera licensanvändningen och därigenom minimera kostnaderna för kunden.

Uppdraget sträcker sig till den 30/4 2024 med en omfattning av 50%, och vi söker en engagerad och kompetent individ som kan hantera projektet med precision och effektivitet. Om du har erfarenhet av SAM och licenshantering samt förmågan att möta kundens behov och förväntningar ser vi fram emot din ansökan.

Detaljer

Referens:35589

Ort: Malmö

Omfattning:50%

Startdatum:2024-02-01

Slutdatum:2024-03-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.