Uppdragsbeskrivning

För närvarande söker vår klient en Teknisk Projektledare.

Vår kund genomför för närvarande en omfattande och koordinerad  uppdatering av produkter och komponenter som använder gemensamma ordförråd som finns i en funktionell databas. Detta omfattar bland annat kompetenser, yrken och uppgifter. Den tidigare projektledaren fortsätter att arbeta inom myndigheten men har åtaganden i andra projekt, vilket gör att behovet uppstår för en ny teknisk projektledare för att fortsätta det myndighetsövergripande införandet av nya och uppdaterade taxonomier inom myndigheten. Ett betydande framsteg har redan gjorts, då alla system nu förstår ConceptID, vilket är en del av den nya lösningen.

Skallkrav:

  • Minst två års erfarenhet under de senaste åtta åren av att leda uppdrag eller projekt som omfattar komplexa informationsstrukturer och stora datamängder, exempelvis masterdataprojekt.
  • Minst två års erfarenhet under de senaste åtta åren av att leda komplexa projekt eller uppdrag med flera delprojekt eller arbetsgrupper.
  • Minst ett års erfarenhet under de senaste fyra åren av att leda projekt eller agila uppdrag inom statliga myndigheter.

Börkrav:

  • Flerårig erfarenhet av att leda komplexa projekt eller uppdrag i agila IT-utvecklingsorganisationer med ett stort antal intressenter.
  • Relevant certifiering som projektledare eller agil ledare, såsom PMP, IPMA, Prince2 eller Leading SAFe.
  • Minst en mastersexamen eller civilingenjörsexamen inom teknik, datavetenskap, informationsteknik eller ett relaterat område.
  • Förmåga att visa ett lösningsorienterat förhållningssätt och exemplifiera hur man skapar engagemang och ett positivt samarbetsklimat.
Detaljer

Referens:41702

Ort: Stockholm

Omfattning:60% första 9 mån, sen 40%

Startdatum:2024-03-25

Slutdatum:2025-03-24

Option:2026-03-24

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.