Uppdragsbeskrivning

Region Skåne söker en driven projektledare med erfarenhet av att arbeta med produktionsstyrning. Syftet med projektet är att styra produktionen så att verksamhetens kapacitet möter nuvarande och framtida hälso- och sjukvårdsbehov utifrån målen, med hänsyn till de ekonomiska ramarna. Processen omfattar fyra samverkande delar: planering, genomförande, uppföljning och ständig förbättring av produktion. För att åstadkomma detta behövs såväl adekvat IT stöd som gemensamma koncept och arbetssätt. Upphandlingen syftar till ett regionövergripande IT-system som stödjer produktionsstyrning på lokal och regional nivå i Region Skåne.

I rollen kommer du ansvara för att leda arbetet och ansvara för att projektmålen infrias. Organisera, planera och riskhantera projektet. Hålla projektbeställaren informerad om nuläge och eventuella avvikelser. Presentera status i styrgruppen och säkerställa att dokumentation samt att projekt uppdateras kontinuerligt i Region Skånes projekthanteringsverktyg.  Projektledaren ser också till att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet, resurser och ekonomi. Inför projektavslut säkerställer projektledaren att mottagare tar emot resultatet.

Kunden ser gärna en businessorienterad projektledare som är van vid att arbeta flödesorienterat, gärna med erfarenhet av upphandlingar. I uppgiften ligger bland annat att kravställa, upphandla, ta fram projektplan och struktur med mera.  För rollen krävs förmåga att arbeta självständigt, driva frågor och aktiviteter, leda arbetet och ansvara för att projektmålen infrias. Mycket god analytisk förmåga och förmåga att förklara och beskriva komplexa samband.  Erfarenhet av Region Skåne är en fördel.

Tillhör kategori
Ledning & Styrning – Projektledare

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:4185

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:24 april 2023

Slutdatum:31 december 2023

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.