Uppdragsbeskrivning

Vår kund söker en Java-Backendutvecklare (Nearshore) för ett uppdrag i Stockholm.

Som Java-utvecklare kommer du att ge dig in på en digitaliseringsresa som en av de nyckelspelarna i ett av kundens snabbrörliga team inom Consumer IT Tribe – och därmed lägga grunden för deras nya utvecklingsorganisation.

Du kommer att skapa API:er och mikrotjänster som kommer att ligga till grund för digitaliseringen av kundens kundresa.

Kunden vill också uppmuntra sina utvecklare att delta i aktiviteter som parprogrammering, mobprogrammering och vara öppna för kodgranskning för att skapa kod av högsta kvalitet.

Du kommer att gå med i ett agilt team med cirka sex utvecklare som arbetar med DevOps och tar ett helhetsansvar för hälsan och välbefinnandet för dina mikrotjänster, både vid byggandet av nya funktioner och i produktionen. Varje team har också en Scrum Master, en Produktägare och en Lösningarkitekt, så du kommer att ha fantastisk teknisk support samtidigt som du har frihet att påverka arbetet. Du kommer också att coacha nya utvecklare och påverka hur utvecklingen inom Tribe ska utföras.

Profil:

Du är en Java-utvecklare med flera års erfarenhet och har en relevant eftergymnasial utbildning. Vi tror att du är intresserad av refaktorering och ren kod och att du är bra på kommunikation och delar med dig av din kunskap med dina kollegor. Eftersom kunden bygger en ny intern utvecklingsorganisation är det också viktigt att du vill ta aktiv del i att forma organisationen som ett mjukvaruföretag.

Kompetens:

  • Java
  • Spring Boot
  • Relationella databaser
  • Git
  • Scrum
  • Maven

Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med DevOps och CI/CD (Docker, Kubernetes, Jenkins), Oracle, TDD och erfarenhet av att bygga integrationsprojekt i API:er. Om du har erfarenhet av EKS är det en fördel.

Det är bra om du har erfarenhet från telekommunikationssektorn. En människoriktad inställning med förmågan att driva kontinuerliga förbättringar i ditt team. Du är en orädd problemlösare. Du bryr dig om att lära dig nya saker och förbättra befintliga utmaningar.

Detaljer

Referens:42420

Ort: Remote / Nearshore, Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:ASAP

Slutdatum:Minst 6 månader

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.