Uppdragsbeskrivning

SDV söker nu en projektledare. SDV-programmets utrullningsorganisation har ansvar för att utrullningen blir lyckad, vilket bland annat innebär att samtliga förberedelser är genomförda, både inom programmet samt i mottagande verksamheter.

Region Skåne implementerar med hjälp av Oracle Health ett digitalt vårdsystem för att ersätta ett antal applikationer som stödjer regionens vårdaktiviteter. Detta är det mest omfattande förnyelsearbetet i Region Skånes historia. För mer information se https://vardgivare.skane.se/tema/skanes-digitala-vardsystem-sdv/

I rollen som projektledare/business analyst inom Utbildning, ingår att säkerställa att det utbildningsmaterial som kommer att krävas för att utbilda samtliga slutanvändare inför driftstart tas fram och hålls uppdaterat. Rollen omfattar att leda det team som är knutet till detta arbete men även att säkerställa och koordinera att nödvändiga resurser och kompetenser inom programmet deltar i arbetet med att ta fram utbildningsmaterialet.

Du har förmågan att knyta ett utbildningsmaterial till den det transformationsarbete och arbete med de verksamhets-GAP som beskriver de förändringar i arbetssätt, roller, affärslogik och begrepp jämfört med hur verksamheten bedrivs med nuvarande lösning som är framtaget sedan tidigare.

Du kommer att arbeta mycket nära verksamheterna, där den stora majoriteten av förändringen kommer behöva hanteras.

För att på bästa sätt kunna hantera denna roll krävs erfarenhet av att ha arbetat i projekt vars resultat leder till stor påverkan på verksamheten.

Vi ser gärna att du har följande erfarenhet och kompetens:

  • Erfarenhet från större program som inneburit påverkan på verksamhet i form av organisationsförändring, förändring i verksamhetsprocesser och/eller förändring i enskilda roller.
  • Du har erfarenhet av att koordinera olika typer resurser och kompetenser som behövs för att kunna säkerställa leverans enligt uppsatta deadlines
  • Du har arbetat med processutveckling, dvs definierat förändringar i arbetssätt i form av uppdaterade instruktioner, rutiner och policyer.
  • Du har goda ledaregenskaper och förmåga att hantera människor med både teknisk och verksamhetsmässig bakgrund.
  • Du är drivande och ger dig inte förrän du har löst din uppgift, och du driver genom att motivera och coacha dina medarbetare.
  • Du är kommunikativ och har vana vid att driva workshops med en större mängd personer.
  • Du är strukturerad och har ett starkt ordningssinne, samt förmåga att navigera i ett logistiskt komplext projekt.

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EU och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:58142

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-07-01

Slutdatum:2025-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.