Uppdragsbeskrivning

Sortiment och Inköp arbetar med att skapa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt sortiment. De ansvarar för att kunderna idag och imorgon möter efterfrågat sortiment, med god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar Inköp, Kategori och Sortiment samt Produktutveckling.

Om jobbet som Kategoriansvarig

Kategoriansvarig driver och säkerställer datakvalitet för sortiments- och inköpsarbetet och smartare arbetssätt. Detta sker genom och i nära samarbete med kollegor (tex kategori, inköp, masterdata, logistik, finans) och externa partners. Du stöttar Chef kategoriområde, Kategorichefer och Inköpschefer utifrån bolagets strategi och kategoriområdets prioriteringar. I detta ingår bland annat att utveckla och ta fram rapporter och analyser, sköta prisadministration, hantera leverantörs- och kundkontakter och bidra till en framgångsrik verksamhet och gott samarbetsklimat. Du bidrar till att skapa förutsättningar för god lönsamhet och ökad försäljning i partihandel och butik på kort och lång sikt.

Profil & Meriter

Vi söker en erfaren administratör med mångårig erfarenhet från detaljhandeln. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom detaljhandeln. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning, samt erfarenhet från butik eller logistik. Du har förmåga att hantera stora datamängder i högt tempo med stor säkerhet, dvs god systemvana och erfarenhet av arbete med datakvalitet och administration i högt tempo med högkvalitativ leverans. Vidare har du erfarenhet av tvärfunktionellt arbete, goda relationer och samverkan.

Personliga egenskaper och färdigheter:

  • Drivande, uppsökande och handlingskraftig
  • Affärsmässig, resultatinriktad med god förmåga att prioritera
  • Kommunikativ, lösningsorienterad och bra på att bygga relationer
  • Noggrann och analytisk
  • Förändringsbenägen, ser möjligheter
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Detaljer

Referens:60316

Ort: Stockholm

Omfattning:100 %

Startdatum:2024-08-31

Slutdatum:2025-02-07

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.