Vår kund i Stockholm söker en Cobolutvecklare till affärsområdet som har helhetsansvar för inlåningsaffär och likviditetshantering.

Hos oss arbetar ca 60 medarbetare, från verksamhet och IT, som tillsammans utvecklar och förvaltar system, tjänster och produkter kring bankens inlåningsaffär i SEK och valuta, bankens likviditetshantering samt andra viktiga kontors- och kundnära funktioner.

Till ett av teamen som hanterar bankens inlåningsreskontra i svenska kronor behöver vi förstärka med ytterligare en senior cobolutvecklare. Teamet har kompetens inom stordatorutveckling, test och kompetens inom den verksamhet/affär vi stödjer.

Systemen är mycket centrala och teamet samarbetar med flera andra team inom området men också närliggande utvecklingsområden.

Som konsult för detta uppdrag ska dessa kompetenser och personliga egenskaper uppfyllas:

  • Vi lägger stor vikt vid din personlighet då du kommer ingå i ett team där vi samarbetar för att tillsammans skapa affärsvärde för våra kunder samtidigt som vi ska bibehålla en hög driftstabilitet och tillgänglighet.
  • Vi söker dig som har starkt eget driv och får saker att hända. Du har ett positivt synsätt och är nyfiken kring nya lösningar och tekniker. Prestigelöshet är viktigt då arbetsuppgifterna är varierande.
  • Eftersom våra system är kritiska  är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och har ett högt kvalitetsmedvetande. Dagjour ingår då våra system är affärskritiska. Du tycker det är roligt att arbeta med komplexa system som tar tid att lära sig.

 

Detaljer

Referens:61161

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2024-09-02

Slutdatum:2025-08-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.