Uppdragsbeskrivning

Till detta uppdrag söker vår kund efter en Frontend/Fullstack-utvecklare. De etablerar nu ett nytt team som får till uppdrag att producera kundens nya publika sidor, där det huvudsakliga syftet är att kommunicera företagets position och varumärke och samtidigt fungera som en landningssida för befintliga partners, kundföretag samt försäkrade individer. Framgångsfaktorn för den nya sidan är att tidigt kunna konvertera besökare till inloggade användare som kan använda och dra nytta av kundens självservicetjänster.

I arbetet behöver du tillsammans med teamet förhålla dig till inloggade sidor för partners, kundföretag och försäkrade individer och säkerställa en sömlös övergång (exempelvis mellan förmedlarportal och fondtorg). För att lyckas med detta avser kunden tillsätta ett vasst team med specialistkompetenser inom visual design, UX, och webbutveckling, som tillsammans med deras befintliga team och deras egen marknads- och kommunikationsansvarige kommer att utforma och producera den nya hemsidan.

Kunden är en digital pionjär som under 20 års tid utvecklat en plattform som gör det möjligt att tillsammans med sina partners snabbt, enkelt och effektivt bygga olika typer av spar- och pensionslösningar. Deras plattform används idag av ledande fintechs, förmögenhetsrådgivare och förmedlare av tjänstepensionslösningar. De drivs av att utveckla enkla och flexibla pensions- och sparprodukter som möjliggör att fler människor får en tryggare och bättre framtid. Deras motto är engagemang, enkelhet, och omtanke i sina relationer.

För detta uppdrag krävs det att du har följande tekniska kompetenser:

  • Angular SPA
  • Headless CMS, Contentful
  • Delat komponentbibliotek mellan publika och inloggade sidor
  • Google Materials
  • Piwik PRO (för statistik och analys av besökarbeteenden)
  • Azure DevOps
  • Automatiserad testning etableras från start för att möjliggöra effektiv refaktorering
  • Serverside redering med Angular Universal

De viktigaste tekniska kompetenserna och din ”way of working” är Angular 15/16, RxJS, ngrx och fp-ts. Det är ytterligare meriterande är om du har kompetens inom .NET backend och C#.

All kod och framtagna komponenter versionshanteras i Git/Azure Devops och kunden arbetar med pull requests och kodgranskning i samband med det, så att de får fler ögon på resultatet av det som tas fram. Detta sker i samarbete med deras befintliga team som redan idag arbetar med samma frontend-plattform, men implementerar det inloggade läget. Därför blir det viktigt att personerna i teamet är vana vid ett agilt arbetssätt och datadriven approach till feedback och beteendeanalys av besökare.

Detaljer

Referens:11424

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2023-08-14

Slutdatum:2023-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.