Uppdragsbeskrivning

Regionfastigheter har för avsikt att utföra en serie think tank som avser att tillsammans med marknadens aktörer samverka för att skapa framtidens smarta sjukhusfastigheter, med fokus på Nya Sjukhuset i Helsingborg. För att i framtida förfrågningsunderlag ej ge deltagande aktörer fördel skall dessa think tank dokumenteras i en rapport som görs offentligt tillgänglig. Uppdragets syfte är att delta i dessa think thanks och skriva dels enskilda rapporter, dels en sammanfattande rapport. Målet är att ta fram rapporter där aktörer som ej deltar skall ha samma framtida förutsättningar vid en upphandling.

Estimerad tid per kvartal: 3 dagars think tanks, 3 dags sammanfattning för rapport. Estimerad tid slutrapport: 5 dagar.

3 omgångar think tank planeras genomföras under uppdraget, första i sept 2023, därefter är målsättningen de genomförs Q1 och Q2 2024
Think tanks kräver fysisk närvaro, medan rapport kan skrivas på distans. Think tanks sker primärt i Skåne.

Skallkrav:

  • God teknisk kompetens på fastighetstekniska system
  • Kännedom om byggprocessen
  • God förmåga att uttrycka sig i skriven svenska

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:12908

Ort: Malmö

Omfattning:Deltid

Startdatum:2023-09-01

Slutdatum:2024-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.