Uppdragsbeskrivning 

För detta uppdrag söker vi dig med teknisk bred och djup kompetens inom cirkulär ekonomi för att kartlägga på vilket sätt kunden kan främja näringslivets utveckling på detta område och på vilket sätt de kan stötta med olika insatser.

Du ska kunna verka som rådgivande i att identifiera företags behov och hur de kan arbeta vidare för att utveckla den cirkulära affären exempelvis genom konsultcheckar. Målet är att i både det korta och långa perspektivet främja den gröna omställningen inom näringslivet.

Du ska även kunna identifiera industriella flöden mellan företag och kommer också inom ramen för aktuell lagstiftning stötta kunden i att påbörja kartläggningen av material- och produktflöden och matcha flöden både inom koncernen och mellan koncern och näringsliv.

Planen är att kunden under 2024 ska anställa en verksamhetsutvecklare inom Cirkulär ekonomi, men att du lägger grunden och stöttar dem redan idag så de inte tappar fart i den snabba omställningen som måste ske för en hållbar framtid.

Omfattningen ligger på 100% de första tre månaderna och fortsätter sedan med 50% de nästkommande tre månaderna.

Detaljer

Referens:14826

Ort: Växjö

Omfattning:100%

Startdatum:Omgående

Slutdatum:2024-02-29

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.