Uppdragsbeskrivning

Vi söker nu flera entusiastiska svensktalande systemdesigners som kan ta sig an spännande arbetsuppgifter inom fordonsbranschen. För att vara en bra match för uppdraget tror vi att du är hungrig, driven och i början av din karriär. Vi tror att du har mellan två till sex års erfarenhet.

Teamet är idag ett starkt team om fem personer som nu ska stärkas till åtta. Teamet fungerar som en brygga mellan ett centralt kravställande team och ett komponent/ECU-team. De centrala teamen skapar och underhåller baskrav som slår på alla eller många komponenter/ECUs. De säkrar att ECU-teamen får rätt krav, hålls uppdaterade och följer upp implementation samt minimerar risk och kostnad. Teamet fungerar även som en brygga in till de centrala teamen för frågor från ECU-teamen.

Om teamet inte kan svara direkt själva kanaliserar dom frågan vidare till rätt centralt team eller person. Då teamet har en dryg handfull centrala kravteam och närmare 100 ECU-team att kommunicera med så jobbar man mer på bredden än djupet. Från de centrala teamen kommer även testfall/specifikationer som också ska hanteras.

Vi söker dig som är initiativtagande och som tycker det är roligt att samarbeta vid möten. Vi tror också att du är strukturerad och ansvarstagande så att viktig information inte hamnar mellan stolarna. Härvid är social förmåga och bra kommunikation mycket värdefullt. För att vara aktuell för uppdraget behöver du kunna kommunicera på en professionell nivå på engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du kommunicerar flytande på svenska för den här rollen, så att vi kan säkerställa effektiv kommunikation och samarbete i teamet.

Krav du bör uppfylla:

  • Två till sex års erfarenhet
  • Gilla och vilja jobba med kravhantering
  • Kunna kommunicera på en professionell nivå på engelska i tal och skrift
  • Flytande i det svenska språket

Meriterande erfarenheter:

  • Embedded utvecklingsprocess
  • Applikationen SystemWeaver
  • Fordonsstandarder som AUTOSAR, ISO 26262 och inom Diagnos
  • Fordonsregleringar som t.ex. SUMS/R156 & CSMS/R155
  • Kommunikationsprotokoll som TCP/IP, CAN, LIN

Att inte checka av alla önskade erfarenheter är inget att oroa sig för, det är bara en möjlighet till utveckling. Skicka in din ansökan idag och ta steget mot en spännande karriär inom vår kunds team!

Detaljer

Referens:18437

Ort: Göteborg

Omfattning:100%

Startdatum:Omgående

Slutdatum:2023-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.