Uppdragsbeskrivning

Förvaltningen Digitalisering IT och MT ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Förvaltningens uppdrag är att införa en modern och sammanhållen digital vårdmiljö parallellt med drift och effektiv konsolidering av dagens befintliga IT-miljö. I uppdraget ingår förvaltning och support av befintliga och kommande system. Medicinsk teknik (MT) arbetar även med service, underhåll, inköp och egentillverkning av medicinteknisk utrustning.

Enhet Support Vårdsystem hanterar support av Region Skånes befintliga vårddokumentationssystem. Det innefattar operationsverksamhet, obstetrik, primärvård och slutenvård. På enheten arbetar ett tjugotal medarbetare och de behöver nu en ny supportspecialist, med omfattning på 60% och start snarast.

Observera att det för detta avrop är ett skallkrav att ha erfarenhet från sjukhusvården samt att man är legitimerad sjuksköterska.

Du kommer att arbeta i team med övriga inom enheten Support Vårdsystem och stödja verksamheten inom kritiska vårdsystem för öppenvård, slutenvård, läkemedel m.m. Rollen innehas av personal med god kompetens inom det arbetsområde som IT-systemet avser (vård) och av systemet som sådant.

Arbetet innebär:

  • Användarsupport, att utföra såväl proaktiva som reaktiva åtgärder i syfte att stödja medarbetarna i verksamheten (med support avses telefonsupport och back-office support)
  • Konfiguration av systemet för en regiongemensam standard, som till exempel innebär underhåll och design, registervård och organisationsstruktur
  • Test av funktionalitet och arbetsflöde i samband med införande av ny funktionalitet, eller förändringar i IT-miljön

Önskad kompetens:

  • Erfarenhet från systemsupport, gärna i andra/tredje linjen
  • Hög känsla för service och struktur
  • God samarbetsförmåga, lyhörd och kommunikativ
  • God pedagogisk förmåga
  • Självgående och van vid att ta ansvar för sina arbetsuppgifter

Tillhör kategori
Systemspecialist

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:19972

Ort: Lund

Omfattning:60%

Startdatum:Omgående

Slutdatum:2023-11-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.