Uppdragsbeskrivning

I rollen som förvaltningsledare hos vår kunds IT-avdelning ansvarar du för att leda och facilitera den IT-nära förvaltningen tillsammans med förvaltnings- och verksamhetsansvariga. Du arbetar med att säkerställa, presentera och hantera olika typer av IT-kontroller, ekonomisk prognos och uppföljning.

Förvaltningen genomför årliga revisioner, månatlig rapportering, operativa riskanalyser, skapar livscykelplan och håller i möten med leverantörer och andra intressenter. Du är ansvarig kontaktperson inom IT samt samverkar med förvaltningsansvarig i affärsverksamheten.

Du samverkar även med olika funktioner inom kundens egna och andra förvaltningar, pågående utvecklingsprojekt och leveransteam samt drift- och infrastruktur. Avrapportering görs till portföljstyrningsfunktion (POS) och revisorer både internt och externt.

För att lyckas i denna roll behöver du ha erfarenhet av liknande uppdrag från större organisationer. Du är en strukturerad person med högt driv som får saker att hända utan att ha alla svar direkt. Du samverkar med många personer och leverantörer, håller möten och presentationer och behöver därför ha god kommunikationsförmåga, en god förståelse för IT och har en naturlig förmåga att leda och få med dig andra.

Skallkrav:

  • Hög generalistkompetens, eller mycket hög kompetens inom området
  • Högskoleutbildning eller motsvarande
  • God teknisk kompetens samt erfarenhet av applikationsdrift
  • Erfarenhet av att jobba med utländska leverantörer
  • Vana vid att göra budget, planer och ekonomisk uppföljning
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Tar huvudansvar för ledning av större grupp och arbetar med mycket stor självständighet
Detaljer

Referens:20470

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2023-11-06

Slutdatum:2024-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.