Uppdragsbeskrivning

Som verksamhetsutvecklare i detta uppdrag är ditt huvudsyfte att införa en koncerngemensam utvecklingsprocess med agilt arbetssätt. Utvecklingsprocessens syfte är att säkerställa en långsiktigt hållbar utveckling som följer gruppens strategier och marknadsplan samt ge stöd till den operativa modellens syfta att visa hur värde skapas i organisationen och av vem/vilka.

Du ska även säkerställa proaktiv och ändamålsenlig hantering av risker med inbyggda kvalitetskrav såsom riskhantering, regelefterlevnad, säkerhet och effektivitet i process och Kanban-tavlor för att nå uppsatta mål och effekter.

Kunden har lanserat en ny marknadsplan som konkretiserar IT- och marknadsstrategin genom att beskriva ambition, inriktning och prioriteringar för koncernen. I denna betonas digital kundupplevelse, hög grad av automatisering och effektivitet vilket är en viktig utgångspunkt för detta arbete.

Skallkrav:

  • Stödja kunden genom både expertis inom området och ledarförmåga
  • Bred kunskap kring utvecklingsprocesser i komplexa organisationer (gärna bank och försäkring)
  • Hög generalistkompetens, eller mycket hög kompetens inom området
  • Erfarenhet av övergripande helhetsfrågor ur affär, verksamhet, kund, regelverk och IT-perspektiv
  • Förmågan att sortera frågor på strategisk, taktisk och operativ nivå
  • Tidigare konsulterfarenhet inom bank är mycket meriterande
  • Viktiga praktiska förmågor är att kunna förbereda, facilitera och sammanställa digitala WS
  • Flytande svenska i tal och skrift

Kunden ser även vikten av att du genom konsultbolaget har ett brett struktur och erfarenhetskapital att bidra med in i uppdraget samt vid behov tillgång till specifik expertis inom konsultbolagverksamhetsutveckling, Workshop-ledning, processledning (framtagande och dokumentation), förändringsledning, kravställning på process och analytisk förmåga.

Detaljer

Referens:21287

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2023-10-16

Slutdatum:2024-01-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.