Uppdragsbeskrivning

Vår kund har beslutat att kraftsamla för att påbörja en digital transformation och att i högre utsträckning och med högre tempo dra nytta av digitaliseringens möjligheter. Den digitala transformationen berör många aspekter av verksamheten, allt från ledning och styrning till teknisk utveckling. Detta omfattande förändringsarbete sker inte momentant utan successivt över lång tid.

Den digitala transformationen kommer generera flera projekt i olika block. Kunden har behov av en projektledare till kommande projekt och fokus för denna roll är att leda och samordna projektet, att rapportera till styrgrupp och andra intressenter, ansvara för att tidplan och budget hålls samt att erforderlig kommunikation sker både inom och utanför projektet.

Skallkrav:

  • 10 års arbetslivserfarenhet som projektledare inom verksamhetsutvecklings-och/eller it- projekt
  • 10 års arbetslivserfarenhet av projektledning av projekt som styrs enligt etablerad projektstyrningsmodell (t.ex. Props, XLPM, Pejl, Prince2 eller motsvarande)
  • 10 års arbetslivserfarenhet av projektledning av projekt i stora organisationer (fler än 1000 medarbetare)

Börkrav: 

  • 3 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom offentlig verksamhet
  • Arbetslivserfarenhet av arbete med ansökning av medfinansiering till projekt från EU-fonder (t.ex. Europeiska flyktingfonden, Europeiska gränsfonden eller liknande) de senaste 3 åren
  • 5 års arbetslivserfarenhet av projektledning av projekt som styrs enligt projektstyrningsmodell PROPS och/eller XLPM

Notera att säkerhetsklassning nivå 3 krävs för detta uppdrag.

Detaljer

Referens:21599

Ort: Norrköping

Omfattning:100%

Startdatum:2024-01-01

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.