Uppdragsbeskrivning

I denna roll som Embedded Team/Tech Ledare kommer du att vara en del av ett team som formar framtiden för industriell nätverkskommunikation. Kunden är en framstående aktör inom industriell kommunikation och nätverksteknologi. De fokuserar på Anybus Embedded – ett område som omfattar utveckling, anpassning och säkerhet för industriella kommunikationslösningar. Deras portfölj inkluderar stöd för olika protokoll, lågkostnadslösningar, hög tillförlitlighet och snabba svarstider, allt paketerat i anpassningsbara produkter med fokus på cybersäkerhet.

Som Embedded Team/Tech Ledare kommer du att leda och stödja ett dedikerat team som fokuserar på specifika nätverksteknologier.

Till uppdraget söker vi någon med en passion för att driva innovation och förståelsen för de tekniska och affärsmässiga aspekterna av industriell nätverkskommunikation.

Dina arbetsuppgifter:

  • Utveckla och anpassa kommunikationsmoduler, exempelvis PROFINET, för användning i motorstyrning (Drives) och andra tillämpningar
  • Samarbeta nära kundens erfarna ingenjörer från teknologi- och plattformsteamet för att säkerställa stöd och gemensam kodutveckling
  • Tillämpa agil metodik för effektiv projektledning och utveckling

Skallkrav:

  • Erfarenhet inom Embedded C och C++ programmering
  • Kompetens inom testskriptning i Python
  • Kunskap om verktyg som används för kvalitetssäkring, inklusive statisk kodanalys, GIT och Gerrit
Detaljer

Referens:22340

Ort: Halmstad

Omfattning:100%

Startdatum:2023-11-06

Slutdatum:Fortlöpande

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.