Uppdragsbeskrivning

Är du en ambitiös Business Analyst med tidigare erfarenhet som vill ta nästa steg? Letar du efter en utmanande möjlighet där du kan tillämpa din erfarenhet inom material- och maskinteknik? Vi söker nu en Business Analyst med en orädd inställning och en vilja att utmana normen.

I denna position kommer du att vara en nyckelspelare som förstår och översätter värderingar, behov och kultur inom vår kunds organisation. Du kommer att delta i ett utmanande projekt med uppgifter som hjälper dig att växa som Business Analyst. Detta är en möjlighet att göra verklig skillnad och forma framtiden inom material- och maskinteknik.

Din uppgift är att rekommendera lösningar som hjälper dem att uppnå sina mål. Dina arbetsuppgifter som Business Analyst kommer innebära att översätta affärsbehov till systemfunktioner och utmana etablerade metoder.

Dina kompetenser:

  • Erfarenhet inom Business Analysis: Du har tidigare arbetat inom området och är redo att ta nästa steg i din karriär
  • Maskinteknisk bakgrund: Du har en stark förståelse för material- och maskinteknik
  • Dialogstark och utmanande: Du är orädd och har förmågan att ifrågasätta och driva fram bättre lösningar
  • Framåttänkande: Du är nytänkande och vill driva förändring framåt
  • Öppen för att lära: Du har en passion för att lära och utvecklas ytterligare

Om du har tidigare erfarenhet inom Business Analysis och gedigen kunskap inom material- och maskinteknik, så är detta den perfekta möjligheten för dig att ta ditt nästa karriärsteg. Ansök nu och gör din erfarenhet till en tillgång i vår kunds dynamiska organisation!

Detaljer

Referens:23569

Ort: Göteborg

Omfattning:100%

Startdatum:2023-10-31

Slutdatum:Fortlöpande

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.