Uppdragsbeskrivning

Vi söker för närvarande en erfaren produktionstekniker för vår kund i Karlskrona. I denna roll kommer du att ingå i ett dedikerat team med ansvar för maskinparken och arbeta med fyra huvudfokusområden: HSE, drift, förbättringar och utveckling. Ditt uppdrag omfattar att systematiskt utveckla maskiner och arbetsmetoder med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet.

Som produktionstekniker kommer du att stödja produktionslinjerna genom att tillhandahålla linjespecifika verktyg och instruktioner. Ditt arbete kommer att innefatta förebyggande arbete inom HSE och maskinsäkerhet, utveckling och kvalitetsförbättringar, driftförberedelser, optimering av maskiner och arbetsmetoder, samt deltagande i investeringsprojekt.

Krav på din erfarenhet inkluderar en utbildning inom produktions- eller maskinteknik, alternativt civilingenjörsutbildning inom maskinteknik. Vidare förväntas du ha erfarenhet och/eller utbildning inom maskinsäkerhet, samt kunskaper inom CAD, SolidWorks eller liknande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning.

För att trivas och excellera i rollen som produktionstekniker bör du uppvisa starka problemlösningsfärdigheter, hantera flera uppgifter parallellt, och trivas i en oorganisation med högt tempo med höga krav på resultat och kvalitet. En framstående förmåga att samarbeta och bibehålla ett positivt arbetsklimat kommer också att vara av hög vikt.

Detaljer

Referens:23654

Ort: Karlskrona

Omfattning:100%

Startdatum:2023-11-20

Slutdatum:2024-05-20

Option:Möjlighet till förlängning

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.