Uppdragsbeskrivning

Med denna roll kommer du få i uppgift att förvalta och utveckla verksamhetsstödjande system till vår kund. Till deras team inom ekonomiadministration har dem behov av att tillsätta en systemutvecklare inom java. Teamets fokus ligger på utveckling av ett nytt verksamhetsstöd. Det är ett ärendehanteringssystem som inkluderar ekonomiska transaktioner.
Teamet förvaltar och utvecklar även egenutvecklade ekonomiadministrativa system. Det är en fördel om du har erfarenhet av ekonomisystem och ekonomiska transaktioner.

Teamet där du som kosnult kommer ingå är tvärdisciplinärt och består av 10 personer varav 5 utvecklare, 2 testare, 1 UX, 1 kravanalytiker samt 1 teamledare som även hjälper till inom krav. Din primära roll är att utveckla, men även stödja i andra roller.

Som utvecklare i detta uppdrag kodar du både frontend (exempelvis med Angular, HTML 5 och JavaScript) och backend (exempelvis med JPA, EJB, JSP och REST). Du testar även din egen kod både med enhetstester, integrationstester och genom att köra systemet manuellt. Utvecklingen bedrivs i en modern miljö med inriktning mot DevOps. Verktyg som används i utveckling är exempelvis IntelliJ, Maven, Jenkins, Git, , SonarQube, Docker, Postgres SQL och Wildfly(applikationsserver). För att hålla ordning och reda på arbetet används Jira och Confluence. För övriga system används ramverken Vaadin, Primefaces, JSF och Omnifaces

Skallkrav:

  • Systemutvecklare inom Java med hög kompetens inom webbutveckling i Java EE och Java 11+. Specifikt EJB/CDI, JPA, REST, JSP, Microservices och OpenAPI.
  • Goda kunskaper om Typescript, Javascript och HTML 5
  • Erfarenhet av att arbeta agilt och av utvecklarnära tester. Exempelvis jUnit, Mockito eller Jest.
  • Hög samarbetsförmåga, kommunikativ, ansvarstagande och god problemlösningsförmåga
  • Flytande svenska i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter:

  • Angular, Redux och Material Design
  • Ekonomisystem och ekonomiska transaktioner
  • Förvaltning av administrativt stöd inom offentlig sektor
  • Komplexa miljöer med flera samverkande utvecklingsteam
Detaljer

Referens:26446

Ort: Jönköping

Omfattning:100%

Startdatum:2024-01-08

Slutdatum:2024-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.