Uppdragsbeskrivning

Skånetrafiken bedriver ett IT-program vid namn Pandora. Resultatet av projektet ska leda till ett nytt systemstöd för Affärsområde Serviceresor. Flera moment som idag görs manuellt kommer nu istället att utföras med hjälp av det nya systemstödet. Detta gäller ett stort antal funktioner för medarbetare inom förvaltningen, för användare inom vården hos både region och kommun, men även hos kunder och de företag som kör färdtjänst och sjukresa. Programmet går mot implementering under 2024 och det finns en stark organisation för kravhantering och utveckling.
På den här resan letar dem just nu efter en utvecklare för att gå med i deras team av roliga, samarbetsvilliga och skickliga kollegor.

I denna roll kommer du vara ansvarig för att utveckla automatiska tester för de olika tjänsterna och deras API:er (eventuellt även några webb-UI). Utveckling på Skånetrafiken sker i Microsoft miljö med fokus på Azure och C#. Testerna kommer att köras som en del i ett Continous Integration flöde. Skånetrafiken har höga ambitionen om att stora delar av deras tester ska vara automatiserade. Rollen kommer arbeta med deras Scrum Master och utvecklare, du kommer arbeta nära utvecklarna för att påverka hur utvecklingen sker för att koden ska vara så enkel som möjligt att testa. Du kommer vara en del av ett projektteam på ca 7 personer varav 3-5 utvecklare. Det kommer även att ske arbete med de andra projekten inom utvecklingsprogrammet, där det finns ytterligare 40+ utvecklare.

Vem du är:
Du brinner för testning och automatisering av tester. Ser fördelarna med automatiska tester och att vara en del av utvecklingen. Du tar gärna diskussioner med utvecklarna om hur koden ska struktureras för att underlätta testning och automatiserade tester. Att arbeta agilt är något som du förutsätter och har arbetat i tidigare.

Uppdraget kommer utföras i Malmö men resor till Hässleholm kan förekomma.

Du bör ha tidigare erfarenhet kring:

  • Test automatiseringsverktyg
  • Arbetat med testramverk
  • Microsoft Azure och DevOps
  • Ci/CD

Region Skåne önskar att man är ca 50% på plats samt behärskar svenska språket.

Tillhör kategori

Testautomatiserare

Detaljer

Referens:27146

Ort: Hässleholm, Malmö

Omfattning:100%

Startdatum:2024-01-01

Slutdatum:2024-03-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.