Uppdragsbeskrivning

Testcenter på Region Skåne är en organisation med syfte att förse organisationen med resurser, tjänster, verktyg samt processer och rutiner kring test. Vi stöttar både förvaltningar, system i produktion samt olika införandeprojekt.

Till Region Skåne Testcenter sökes en Senior Testledare med 5-10 års erfarenhet inom testområdet. Du kommer vara del av ett team med andra testledare och driva testarbetet i olika projekt och/eller system i produktion. Du kan även bli tillfrågad att delta i det strategiska arbetet på testcenter. Projekt och system är både inom vårdområdet så väl som inom de administrativa områden berör en offentlig organisation.

Beskrivning av önskad kompetens:
Vi söker en senior testledare som är van vid att verka i både traditionella och agila miljöer i stora organisationer. Du förstår testarbete på djupet, och har erfarenhet från strategiskt arbete inom test. Du skall ha vana från att hantera flera olika projekt samtidigt.

ISTQB certifiering eller liknande är meriterande, samt erfarenhet från olika testverktyg, primärt ReQtest

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper, flexibilitet och tidigare erfarenheter av olika projektleveranser. Du är självgående, drivande och pedagogisk, då du delvis kommer att arbeta med personer som inte är vana vid test sedan tidigare. Du tar för dig och agerar på risker och problem som uppstår i arbetet. Du är en lagspelare som lyfter och utvecklar dina kollegor. Att ni tillsammans når målen är viktigare för dig än din personliga framgång.

Du ska kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Tillhör kategori: Testledare

Detaljer

Referens:28584

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-01-16

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.