Uppdragsbeskrivning

Vår kund befinner sig mitt i en spännande transformation med målsättning att framtidssäkra verksamheten och skapa förutsättningar för att arbeta med en högre flexibilitet vid förändringar i affär och regelverk. Dem söker en Business Analyst till Finance, som deltar i arbetet med en implementering av ett nytt ERP system inom organisationen. Initiativet att implementera Workday som ERP system startades under 2022 och planeras vara i produktion under 2024.

Du kommer delvis att stötta den tekniska projektledaren (40%) och även vara en operativ resurs (60%) för att stötta i projektets arbetsströmmar, såsom Integrations,  Financial Transactions och External Reporting. Projektet behöver förstärka leveransförmågan och förståelsen kopplat till informationsflödet (från inläsning av bokföringsfiler och transformering/aggregering till utdata) samt hur man omsätter detta till i olika rapporter.

Du kommer att arbeta med att knyta ihop datamodellen med affärskraven för att möjliggöra vidareutveckling och förvaltning av nuvarande rapportflora. En stor del av arbetet omfattas av att validera stora mängder data och tekniska flöden och säkerställande av kritiska leveranser från Workday till andra system

Skallkrav:

  • Gedigen kunskap om försäkringsbranschen och erfarenhet från rapporteringsområdet (SII & ÅRFL.-rapportering)
  • Förmåga att förstå affärs- och rapporteringskrav på expertnivå
  • Omfattande projekterfarenhet från komplexa systemimplementationer på en expertnivå
  • Flytande tal och skrift på svenska och engelska
  • Avancerad SQL kunskap
Detaljer

Referens:28843

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2024-01-02

Slutdatum:2024-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.