Uppdragsbeskrivning

Koncernkontoret och enheten för Strategi och Utveckling söker en verksamhetsanalytiker för plattformen DokIT som används för dokumenthantering och ärendehantering för Region Skåne.

Region Skåne har i DokIT ett antal ärendeprocesser vars IT-stöd i delar behöver bytas ut. Bytet kommer att innebära förändringar för verksamheterna såväl under förändringen som i den slutliga lösningen. Uppdraget består i att analysera och beskriva konsekvenserna för verksamheterna inför beslut i det tekniska vägval som föreligger.

Du kommer att arbeta nära verksamheter, politisk administration och förvaltningar med analys, kartläggning och beskrivning av processer, konsekvensanalyser av föreslagna förändringar och leda framtagningen av kravställning mot IT-leveransen.
Du kommer att ha nära kontakt med Region Skånes produkt- och supportleverantörer inom området såväl som beställare och beslutsfattare i verksamheten..

Det ställs stora krav på förmåga att navigera i en komplex miljö såväl som förmåga att sätta sig in i användares perspektiv och utmaningar.
Kommunikation och samverkan med interna användarorganisation/nätverk och externa leverantörer är en central del av arbetet.
Informationssäkerhet och informationsstyrning är viktiga beroenden genom hela arbetet.

Detaljer

Referens:30252

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-01-02

Slutdatum:2024-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.