Uppdragsbeskrivning

Till Sollentuna kommun söker vi en handledare som kommer arbeta med processhandledning för Socialförvaltningens socialpsykiatriska boendestödsteam, två grupper. Grupperna består av 6-7 personer i varje grupp. De utför boendestöd, målgrupp socialpsykiatri. Processhandledningen rör ärenden och tillhörande arbetsuppgifter. Handledning 2 timmar en gång per månad per grupp.

Krav på leverans:

Målet ska vara att de kan få stöd med komplexa klienter och vid behov även diskutera hur de kan vara del i effektiviserings- och utvecklingsåtgärder, samt diskutera organisering av sin arbetstid samt vilket ansvar de har och vilket ansvar enhetsledningen har för en fungerande arbetssituation.

Förväntat resultat:

Handledning sker på plats i Sollentuna två tisdagar per månad. Arbetsgrupperna ska få stöd att hantera svårigheter som de stödet på men även få stöd att samarbeta inom den lilla gruppen men också med sina kollegor i den andra handledningsgruppen.

Handlingar som ska ingå i offert:

  • Pris
  • CV
  • Referensförteckning

Skallkrav:

  • Kompetens inom psykiatri och samsjuklighet
  • Erfarenhet av att handleda boendestödsgrupper och Bostad först

Övriga krav:

  • Referensförteckning

För att kunna ansöka för detta uppdrag måste du vara en registrerad användare i vår portal som är helt kostnadsfri. Är du ny användare och vill registrera dig eller ditt bolag i Upgrades portal klicka här: https://portal.upgraded.se/

Detaljer

Referens:31635

Ort: Sollentuna, Stockholms Län

Omfattning:Ca. 24 timmar

Startdatum:2024-01-02

Slutdatum:2025-01-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.