Uppdragsbeskrivning

På Development Support tillhandahåller vi verktyg, kompetenser och tjänster för hela utvecklingskedjan: krav/utveckling/test/observability, ett paketerat utvecklingsstöd utifrån verksamhetens behov. Vi bidrar med expertkunskaper och leder Communities of Practice, allt för att proaktivt höja kvaliteten i IT-leveransen.

Vår DevOps portfolio består idag av GitHub, Gitlab, Jenkins, Nexus, SonarQube samt Ansible Tower. Teamet i övrigt tillhandahåller även loggning och monitoreringsstöd i form av Splunk, Elastic och Grafana samt ett test excellence center. Vi tillhandahåller stöd för att nyttja alla dessa kapabiliteter både on-prem och att vara integrerad med Azure och GCP.

Vårt team kännetecknas av inställningen att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra, att vi som team skapar bättre lösningar för våra utvecklingsteam och på så vis även lär av varandra inom teamet och koncernen.

 

Profil & Meriter

Vi förväntar oss att du kan bidra med strategiska och långsiktiga perspektiv, på samma sätt som du bidrar med din djupa kompetens av våra verktyg, i hur vi ska förbättra vår plattform för att tillhandahålla driftstabilitet och optimerad hantering av verktygen inom portföljen både internt i teamet men även ute hos kundteamen.

Vi tror att du är ansvarstagande, driven och kan navigera i en komplex organisation. Du är en lyhörd lagspelare som bidrar till teamets utveckling genom delad kunskap och har en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska. Dessutom är självledarskap en självklarhet.

Du har stor erfarenhet av samtliga CI/CD-verktyg nämnda ovan, gärna i en hybridmiljö. Idag ligger alla verktyg on-prem i en Linux VM-ware miljö varför vi lägger stor vikt på din kunskap inom infrastruktur med fokus på Red Hat Linux och Docker.

Krav på formell kompetens och erfarenhet:

  • Stor erfarenhet inom CI/CD verktyg som Jenkins, Ansible Tower, Gitlab, Nexus, Sonarqube och GitHub.
  • Goda kunskaper inom infrastruktur och systemförvaltning med fokus på RedHat Linux och Docker swarm i en WM-vare miljö
  • Flytande i engelska och svenska språket

Önskvärd formell kompetens och erfarenhet:

  • Tidigare erfarenhet i att arbeta i ett platform team
  • Monitoreringsverktyg som Grafana, Elastic och Splunk
  • ITIL
  • Azure
  • Kubernetes
Detaljer

Referens:33544

Ort: Stockholm, Stockholms Län

Omfattning:100 %

Startdatum:2024-02-05

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.