Uppdragsbeskrivning

Täby kommun söker stöd i förändringsledning och utveckling av verksamheter för chefer och gruppledare inom både myndighet funktionsnedsättning och utförarenheten funktionsnedsättning. Stödet bokas efter hand men innebär 2-4 tillfällen per månad.

Krav på leverans:
2-4 tillfällen per månad.

Uppskattad tid i timmar för uppdraget:
200 timmar per år.

Förväntat resultat
Konsult förväntas vara flexibel och arbeta både digitalt och kunna närvara fysiskt vid dagar/halvdagar.

Projektorganisation:
Konsulten rapporterar till avdelningschef. Ändamål för stöd är enhetschef och gruppledare myndighet funktionsnedsättning, områdeschef och resultatenhetschefer utförarenheten funktionsnedsättning.

Handlingar som ska ingå i offert:
CV
Pris
Relevanta referensuppdrag för uppdraget

Skallkrav:

  • Utbildad i Arbets- och organisationspsykologi
  • Erfarenhet av att ha arbetat som chef
  • Arbetat med att implementerat ett antal förändringsinitiativ
  • Erfarenhet av att har arbetat med att coacha individer som behöver ökad självinsikt och/eller behöver göra beteendeförändring samt grupper som behöver öka sitt samarbete och lyckas med
  • målstyrning

Övriga krav:

  • Bifoga relevanta referensuppdrag för uppdraget. Innehållande uppdragets namn och typ av uppdrag, omfattning, Namn på konsult/er som genomförde uppdraget samt tidpunkten för uppdraget: start- och slutdatum.

För att kunna ansöka för detta uppdrag måste du vara en registrerad användare i vår portal som är helt kostnadsfri. Är du ny användare och vill registrera dig eller ditt bolag i Upgrades portal klicka här: https://portal.upgraded.se/

Ansökningslänk:
Välj länk till portal och skriv in: https://portal.upgraded.se/. Då går Ansökningsknappen på hemsidan till den länken istället för att formuläret öppnas.

Detaljer

Referens:34148

Ort: Täby

Omfattning:2-4 tillfällen per månad. Ca 200h per år.

Startdatum:2024-01-29

Slutdatum:2025-01-31

Option:Ja

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.