Uppdragsbeskrivning 

Vi söker just nu en Projektledare som vill vara med och utveckla nästa generations kontroll av fordon. Företaget utvecklar både hårdvara och mjukvara för att göra framtidens fordon till verklighet. Du kommer också att vara en del av en optimistisk atmosfär där glädje, kunskapsdelning och öppenhet är centrala. Kunden är engagerad i att implementera nya arbetssätt och fokuserar på kontinuerliga förbättringar för att ligga i framkant. Med dem kommer du att ha ett mycket erfaret, kunnigt och öppensinnat team vid din sida. Ta chansen att gå med i deras resa för att tillhandahålla kontroll av fordonets rörelse för morgondagens transport.

Rätt kandidat kommer att visa på kompetens och erfarenhet av projektledning för fordonsapplikationer relaterade till säkerhet (både hårdvara och mjukvara). Du har en ingenjörsbakgrund, en passion för teknik tillsammans med en tydlig vilja att anpassa dig till olika arbetssätt, samt en dokumenterad meritlista inom projektledning inom fordonsindustrin. Huvudsakliga ansvaret är att hålla tidsscheman och milstolpar med rätt teknik till överenskommen kostnad. Flagga för potentiella avvikelser tidigt och föreslår lösningar genom en nära dialog med olika team av ingenjörer för funktionsutveckling och integration, funktionell säkerhet, elektronik HW, mekanisk HW och plattforms-SW. Du fungerar som den främsta kontaktpunkten mot kunden och bidrar till marknadsutveckling.

Vi letar efter någon som trivs med att hitta lösningar på mycket komplexa utmaningar, aldrig rädd för att prova nya idéer i sökandet efter innovation och tar stolthet i att leverera enastående produkter. För att passa in i deras teamkultur behöver kandidaten vara en lagspelare som främjar en dynamisk miljö och accelererar lärandet hos andra.

Kvalifikationer:

  • Masterexamen eller liknande inom ingenjörsvetenskap med minst 3 års dokumenterad erfarenhet av projektledning
  • Självständighet, driv och förmåga att arbeta i team
  • Erfarenhet av APQP-metoder
  • Obehindrade kunskaper i svenska samt goda kommunikationsfärdigheter på engelska, både i tal och skrift
  • Förmåga att hantera och stödja flera aktiviteter (tidsstyrningsfärdigheter)
  • Kund önskar att arbetet utförs på plats

Meriterande:

  • Versionshanteringsverktyg
  • ISO26262, ASPICE
  • God kunskap om elektronik
  • Motorstyrning
Detaljer

Referens:36092

Ort: Göteborg

Omfattning:100%

Startdatum:2024-03-01

Slutdatum:2026-03-01

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.