Uppdragsbeskrivning

Till ett engagerade integrationsteam söker vi en konsult på 20-60%.

Vår kund håller på att ersätta A-MQ (RedHat) med ActiveMQ Artemis (open source). Artemis ska använda sig av database persistence (PostgreSQL).

Idag har kunden ca 100 consumers och producers som använder sig av Openwireprotokollet. Tanken är att Artemis ska stödja både Openwire- och Core-protokollen.

De behöver hjälp med felsökning (t.ex. uppleves problem med heap memory i testmiljöer) samt att säkerställa en produktionsduglig konfiguration enligt best practice samt dokumentera detta.

Inom både arbetssätt och teknik strävar de efter att ligga i framkant. De har ett grundtänk som vidareutvecklas löpande. För att du ska trivas och passa in är det viktigt att du har aktuell erfarenhet och intresse av att fördjupa dig i den rollen som efterfrågas. De ser samarbete inom teamet som a och o för att lösa den gemensamma uppgiften. De arbetar efter agila principer och förväntar sig att dina erfarenheter kan föra dem framåt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att de ska hitta rätt uppdrag för varje individ.

Kunden har en omfattande utvecklingsverksamhet med flera parallella utvecklingsinsatser. Beroende på behov kan även andra uppdrag internt hos kunden vara aktuellt.

Konsulten ska ha goda kunskaper inom och professionell erfarenhet av:

  • ActiveMQ Artemis (Dokumenterad erfarenhet av uppsättning av ny miljö)
  • Erfarenhet av både Openwire- och Core-protokollen
Detaljer

Referens:37697

Ort: Jönköping

Omfattning:20-60%

Startdatum:2024-03-01

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.