Uppdragsbeskrivning

Region Skåne implementerar med hjälp av Oracle Health ett digitalt vårdsystem för att ersätta ett antal applikationer som stödjer regionens vårdaktiviteter. Detta är det mest omfattande förnyelsearbetet i Region Skånes historia. För mer information se https://vardgivare.skane.se/tema/skanes-digitala-vardsystem-sdv/

SDV söker nu en lösningsarkitekt för vårt data- och analysprojekt, SDV Vårdproduktion. Du bidrar med kunskap kring rapportering, arkitektur, integration samt mappning och kravhantering.

Du kommer att strukturera, planera och koordinera ditt arbete kring flera befintliga dataplattformar och dess integrationer. Dvs från initial kravställning, genom design, source-to-target mappning och bygg samt test och produktionssättning.

Vi letar efter dig som har följande kompetens:

  • Din tekniska kompetens behöver innefatta såväl dataintegration (ETL), SQL, dataanalys, mappning och rapportering.
  • Du behöver arbeta nära verksamheten och därmed ha god förståelse av Hälso och Sjukvård och gärna specifik erfarenhet av Region Skåne och dess verksamhet.
  • Tidigare erfarenhet kring Region Skånes system värdesättes såsom RSVD, PKS men även PASIS och Melior.
  • Din profil behöver visa på en förmåga att självständigt driva ett område med den planering och koordinering det innebär.
  • Du är duktig på att kommunicera både tekniskt och verksamhetsmässigt för att kunna designa den logik som kommer krävas i både databas och rapporteringsverktyg för att nå verksamhetsnytta.
Detaljer

Referens:39324

Ort: Lund

Omfattning:20%

Startdatum:2024-02-26

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.