Uppdragsbeskrivning

 

Publicerad på nytt – vi tar gärna emot fler profiler.

 

Region Skåne håller på med att etablera ett nytt modernt behörighetsflöde inför driftsättningen av Skånes Digitala Vårdsystem (SDV).

Inom detta projekt håller vi på med att implementera Behörighetsportalen som är ett webb-baserat verktyg där målet är att verksamheten styr behörigheter för användarna. Stacken består av React/typescript/Shadcn på frontend och C# .Net Core/SQL Server på backend. Vi använder Microsoft Azure DevOps utvecklingstjänster, dvs Azure Boards, Azure-pipelines, m.f.

Behörighetsportalens team är ett agilt team av 6 utvecklare, en testledare, en UX designer, en delad techlead för flera projekt i Regin Skåne, en team coach, och en produktägare.

Vi söker dig med dokumenterat lång erfarenhet av utveckling i C# .NET Core där du varit med och skapat flertalet backendlösningar där du tagit fram stommen av BE-lösningen ihop med högklassiga REST-endpoints där du kan WebApplication som ett rinnande vatten, men också konfiguration av verktygen för att stötta utvecklingen av lösningen från kod till autotester och deployade lösningar. Du ska vara van vid att leda och coacha andra utvecklare samt att vara en team player.

Vi lägger stor vikt vid välskrivna REST-endpoints som följer Microsofts guidelines, effektiv hantering av requests där autentisering och behörighetskontroll är väldigt viktigt.

Det är fördelaktigt om du även kan Entity Framework, MS SQL, docker, oidc eller saml, reverse proxies som nginx eller traefik, Azure Devops, CI/CD pipelines.

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är beredd på att jobba ca halvtid på plats i Lund och behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Tillhör kategori:
Systemutvecklare

Detaljer

Referens:39577

Ort: Delvis distans, Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-03-04

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.