Uppdragsbeskrivning

 

Publicerat på nytt – vi tar gärna emot fler ansökningar till detta avrop.

 

Region Skåne håller på med att etablera ett nytt modernt behörighetsflöde inför driftsättningen av Skånes Digitala Vårdsystem (SDV).

Inom detta projekt håller vi på med att implementera Behörighetsportalen som är ett webb-baserat verktyg där målet är att verksamheten styr behörigheter för användarna. Stacken består av React/typescript/Shadcn på frontend och C# .Net Core/SQL Server på backend. Vi använder Microsoft Azure DevOps utvecklingstjänster, dvs Azure Boards, Azure-pipelines, m.f.

Behörighetsportalens team är ett agilt team av 6 utvecklare, en testledare, en UX designer, en delad techlead för flera projekt i Regin Skåne, en team coach, och en produktägare.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av DevSecOps-arbete där du skapat basen av DevSecOps-kedjan för flertalet lösningar och stöttat alla steg från effektiv utveckling, scanning och test till deploy, monitorering och loggning.

Du måste ha arbetat med Azure Devops och CI/CD pipelines innan. Linux, Docker och Docker swarm är också viktigt att du kan. Reverse proxies är en annan viktig del av lösningen och därför är det bra om du kan konfiguration av nginx eller traefik. Monitorering, alerting och loggning behöver sättas upp med Prometheus, Grafana och EFK-stacken i docker swarm.

Det är ett stort plus om du kan Azure (på nivån AZ-900) och det är fördelaktigt om du även kan Ansible och MS SQL + SSMS.

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är beredd på att jobba ca halvtid på plats i Lund och behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Tillhör kategori:
Systemutvecklare

Detaljer

Referens:39585

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-03-04

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.