Uppdragsbeskrivning

Vi söker just nu en Bygglovshandläggare till vår kund. Arbetet innebär bland annat utveckling av information på hemsidan avseende bygglov och anmälan samt därtill hörande myndighetsutövning inom plan- och bygglagen. Bygglovenheten har fått i uppdrag från kommunfullmäktige att förbättra och uppdatera hemsidan med mer information och bilder för medborgare med avseende på bygglov, anmälan och annan myndighetsutövning kopplat till plan- och bygglagen.

Enheten har behov av stöttning i form av en handläggare som kan handlägga bygglovsärenden självständigt samt ta fram beslutsunderlag. Avropet omfattar en (1) konsult till 100 % av en heltidstjänst under fyra månader. Alternativt en deltidstjänst under en längre period.

Start 18e mars eller enligt överenskommelse. Slutdatum för uppdraget: Fyra månader från startdatum.

Krav på leverans
Konsulten förväntas handlägga bygglovsansökningar självständigt och ta fram beslutsunderlag. Konsulten förväntas också ta fram informationsmaterial som rör enhetens myndighetsområde inom plan- och bygglagen för publicering på hemsidan.

Förväntat resultat
Arbetet utförs till en början hos kunden. Arbete på distans kan bli aktuellt 2-3 dagar i veckan. Konsulten förväntas handlägga bygglovsansökningar självständigt och ta fram beslutsunderlag. Platsbesök kan bli aktuellt under handläggningen. Arbetet med hemsidan innebär att ta fram informationstexter och eventuellt bilder som kan publiceras på hemsidan.

Projektorganisation
Bygglovenheten består av två bygglovsarkitekter, två byggnadsinspektörer, en bygglovskoordinator, en bygglovschef samt en handläggare av bostadsanpassningsbidrag. Konsulten rapporterar först och främst till bygglovschefen.

Handlingar som ska ingå i offert
– CV
– Referensförteckning
– Pris

Skallkrav

  • Mycket god kännedom om plan- och bygglagen
  • Flerårig erfarenhet av bygglovshandläggning
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i det svenska språket

Börkrav

  • Kunskap i ärendehanteringssystemet Castor är meriterande

Övriga krav

  • Minst ett referensuppdraget med kontaktuppgifter samt en kort beskrivning av de arbetsuppgifter som konsulten har utfört

För att kunna ansöka för detta uppdrag måste du vara en registrerad användare i vår portal som är helt kostnadsfri. Är du ny användare och vill registrera dig eller ditt bolag i Upgrades portal klicka här: https://portal.upgraded.se/

Detaljer

Referens:42073

Ort: Stockholms Län

Omfattning:100% alternativt 50%

Startdatum:2024-03-18

Slutdatum:2024-07-18

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.