Uppdragsbeskrivning

Vår kund i banksektorn söker en erfaren Business Analyst/Kravställare med erfarenhet från kort och betalningar till ett uppdrag i Stockholm.

Kortverksamheten är en av bankens kärnprodukter. Inom betalningsområdet är mycket under förändring och nyutveckling. Uppdraget innebär en dynamisk och arbetsmiljö och som Business Analyst får du möjlighet att vara delaktig i att förbättra koncernens produkter med tillhörande infrastruktur.

Som Business Analyst arbetar du med att översätta verksamhetens behov till funktionella lösningar. Du har ett ansvar för att kravställa utvecklingen mot framtida systemstöd i linje med kundens planer och behöver arbeta med samtliga aspekter kring kravanalys; analys, interaktion med produktexperter, kravställande och dialog med leverantör och i samarbete med andra grupperingar i och utanför IT.

Genom dialog och kommunikation fångar och dokumenterar du verksamhetens behov och skapar förutsättningar för kundens utvecklingsinitiativ. Du kommer bland annat ha en nära dialog med olika verksamhetsenheter inom bolaget samt interna utvecklings- och projektteam och externa leverantörer. Genom workshops, diskussioner och andra arbetsformer leder du och dokumenterar hela kravarbetet utifrån ett helhetsperspektiv och tillsammans med testledare, produktägare, och lösningsarkitekter säkerställer du att kraven blir förankrade ur ett såväl lösning- test och affärsperspektiv.

Kunskap:

Hög generalistkompetens, eller mycket hög kompetens inom aktuellt område/roll med erfarenhet att arbeta i ett agilt team i SAFe Tåg

Erfarenhet:

Har deltagit i stora uppdrag inom aktuellt område och genomfört uppdrag med mycket hög kvalitet. Nivån uppnås normalt tidigast efter 9-12 års arbete inom aktuellt område/roll. Erfarenhet från kort och betalningar är meriterande

Ledning:

Tar huvudansvar för ledning av större grupp

Detaljer

Referens:42085

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2024-03-25

Slutdatum:2025-03-25

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.