Uppdragsbeskrivning

Vi söker just nu en Release Engineer till vår kund. Verksamheten driver en teknologisk revolution inom gruv- och infrastrukturindustrierna. De prioriterar automation, digitalisering, hållbarhet och säkerhet i våra lösningar. Deras avdelning för Materialhanteringsapplikationer expanderar, och de söker en utgivningsingenjör för att stärka teamet.

Som Release Engineer kommer du att ha övergripande ansvar för alla aspekter av programvaruutgivningar, från planering till utförande. Dina ansvarsområden kommer att inkludera att leda utgivningsplanering och PI-planering, säkerställa att verifieringsprocesser slutförs enligt schemalagt, samordna utgivningsutförande och utforma utgivningsanteckningar. Du kommer att samarbeta nära med intressenter och produktägare för att kontinuerligt leverera värde till våra kunder.

Din profil:

Vi letar efter en självgående lagspelare med en civilingenjörsexamen eller liknande erfarenhet inom ett relevant område. Du bör vara nyfiken och intresserad av programutveckling för maskinstyrning, både manuellt och autonomt. Erfarenhet av agila metoder, utmärkta kommunikationsfärdigheter och passion för att skapa högkvalitativa lösningar är avgörande. Behärskning av engelska krävs, och svenska är meriterande.

Din mission:

  • Hantera utgivningsplanering och utförande.
  • Leda PI-planering.
  • Säkerställa att verifieringsprocesser slutförs enligt schema.
  • Samordna utgivningsutförande.
  • Utforma utgivningsanteckningar och fungera som kontaktperson för manuell skrivning.
Detaljer

Referens:45324

Ort: Örebro

Omfattning:100%

Startdatum:ASAP

Slutdatum:2024-11-01

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.