Uppdragsbeskrivning

Detta är en projektbaserad roll som ansvarar för att säkra att den digitala målbilden realiseras i projektet Tillbyggnad Lund- Infektion, kvinno- och neonetalsjukvård. Den är operativ med, ansvar för att implementera, underlätta och följa upp kravställning kopplat till informationsleveransen i samverkan med övriga discipliner i projektet, såväl som förvaltningen.

Digitaliseringssamordnaren har som ansvar att samverka med Digitalisering och säkerhet för att säkerställa realisering av Målbild fastighetsdigitalisering, följa den utveckling som sker i linjen och för att garantera en informationsleverans som ska kunna tas emot och förvaltas ut ett komplett livscykelperspektiv för fastigsägaren- och förvaltaren.

Som Digitaliseringssamordnare så ansvarar du för:

  • Säkerställa realisering av Målbild fastighetsdigitalisering i samordning med Digitalisering och säkerhet som ansvarar för den digitala infrastrukturen i drift och förvaltning
  • Säkerställa en kontinuerlig informationsleverans av hög kvalité enligt den kravställningen som finns från Region fastigheter.
  • Delta i utformning och uppsättning av digitala system i projektet som har inverkan på informationsleveransen
  • Vara länken mellan den ansvariga för digitala system och projektets tillämpning och användning av systemet
  • Planering och samordning för säkerställande av den kontinuerliga informationsleveransen
  • Dokumentation, uppföljning och erfarenhetsåterföring
  • Samverka med informationssamordnare, konsulter inom de olika disciplinerna, installationssamordnare, Bim samordnare och mottagare.

Tillhör kategori

Projektcontroller

Detaljer

Referens:45949

Ort: Lund

Omfattning:25%

Startdatum:2024-04-22

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.