Uppdragsbeskrivning

Region Skåne söker en projektledare för Realtidspositionering (RTLS). Under 2023 har Region Skåne pilot-testat dessa tjänster på våra akutsjukhus, och vi står nu inför uppdraget att utvärdera dessa piloter och utforma en strategi för vidare implementering över hela regionen. Som projektledare kommer du att arbeta tätt tillsammans med ansvariga chefer för att ta fram en realistisk plan för införandet av dessa tjänster.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet: Minst 5 års erfarenhet av utveckling och införande av IT-system, i rollen som projektledare, produktägare eller systemansvarig
  • Kompetenser: Beprövad förmåga att ta fram och implementera innovativa tjänster, med stark bakgrund inom förändringsledning och introduktion av nya arbetssätt
  • Analytisk förmåga: Utpräglad analytisk förmåga med erfarenhet av att utvärdera tekniska lösningar och affärsprocesser
  • Utbildning: Relevant kandidatexamen

Meriterande:

  • Erfarenhet från hälso- och sjukvårdssektorn
  • Erfarenhet av IoT och förståelse för tekniska utmaningar och lösningar kopplade till RTLS

Vem är du?
Vi söker en driven och lösningsorienterad individ med passion för teknik och förändringsledning. Med din förmåga att hantera komplexa frågeställningar och leda projekt, trivs du i roller där du kan påverka och driva innovation. Du är kommunikativ och bra på att skapa relationer, samt kan arbeta självständigt och ta initiativ.

Vad vi erbjuder:
En möjlighet att vara en del av ett projekt som ligger i framkant av teknisk innovation inom hälsovårdssektorn. En roll där du kan göra en verklig skillnad i hur vårdleverans utförs och upplevs. En dynamisk arbetsmiljö med engagerade kollegor och starkt stöd från ledningen.

Tillhör kategori
Projektledare

Detaljer

Referens:47091

Ort: Lund

Omfattning:50%

Startdatum:2024-04-15

Slutdatum:2024-10-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.