Uppdragsbeskrivning

Vi söker en strategisk ledare med kraft och driv att vara med och leda den omställning som krävs inom Region Skåne och Digitalisering IT och MT? Brinner du för att omsätta strategier till handling som skapar nytta och effekt i verksamheten?

Inom Region Skåne pågår ett arbete med att etablera en Styr- och ansvarsmodell. I detta arbete kommer flertalet samarbetsmodeller att arbetas fram. Vi söker en strateg som kan vara ansvarig för att driva och leda framtagande av en tjänste- och affärsmodell. Detta innebär att genomföra analyser, bygga upp beslutsunderlag och beskriva nytto- och värde effekter, etablera genomförandeplaner och metoder samt att följa upp och säkerställa att förändringen tar kraft i verksamheten. Tillsammans med ett team drivs och leds förändringsarbetet hela vägen till implementation.

Du har flerårig erfarenhet av att leda förändringsprojekt inom digitaliseringsområdet. Du har dessutom tidigare erfarenhet av att leda, utveckla eller implementera komplexa processer och projekt, med fördel inom hälso- och sjukvårdsområdet och/eller IT är detta meriterande för tjänsten.

Som person visar du mod och handlingskraft. Du har den vilja, driv och engagemang som krävs för att driva de förändringsarbetet. Du har mycket god kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt. Därtill kan du arbeta i både team och nätverk för att på ett konstruktivt sätt utveckla verksamheten. Du är flexibel, tar egna initiativ, har god förmåga att arbeta självständigt och att slutföra uppgifter. För att lyckas i rollen behövs ett tydligt ledarskap, tålamod, en god samarbetsförmåga och förståelse för verksamheter.

Detaljer

Referens:48198

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-04-15

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.