Uppdragsbeskrivning

Vår kund söker en Teknisk Produktägare till ett uppdrag i Stockholm.

Som Teknisk Produktägare inom Säkerhetslösning kommer du att ha en nyckelroll i att förstå och kommunicera företagets behov och krav när det gäller säkerhet. Du kommer att samarbeta med olika intressenter, utvecklingsteam, leverantörer och andra berörda parter för att säkerställa att lösningen möter företagets behov och att den implementeras på ett effektivt och säkert sätt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Kravhantering: Du kommer att samla in och analysera företagets behov och krav när det gäller säkerhet. Du kommer att arbeta nära olika intressenter för att förstå deras specifika behov och översätta dem till tydliga och mätbara krav.

Planering och prioritering: Du kommer att vara ansvarig för att utveckla och kommunicera en tydlig plan för implementeringen av säkerhetslösningen. Du kommer att samarbeta med olika team för att fastställa prioriteringar och se till att resurserna allokeras på rätt sätt för att uppnå målen.

Samarbetande arbete: Du kommer att arbeta tätt tillsammans med olika team, inklusive utvecklingsteam, testteam och driftsteam, för att säkerställa att lösningen implementeras på ett effektivt sätt. Du kommer att vara en bro mellan olika intressenter och se till att alla arbetar mot samma mål.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av att arbeta som Teknisk Produktägare eller annan ledande roll inom IT- och säkerhetsområdet.
  • Stark teknisk bakgrund och förståelse för t.ex. säkerhetslösningar IAM – Authentication and Authorisation, Azure/Cloud, DevOps. lösningsarkitektur
  • Erfarenhet av att samarbeta med olika team och intressenter för att driva framgångsrika projekt.
  • Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor.
  • Förmåga att arbeta i en snabbt föränderlig miljö och hantera flera intressenter samtidigt.
  • Analytiskt tänkande och förmåga att lösa problem effektivt.
  • Erfarenhet av agila metoder och verktyg är en fördel.

Ort: Stockholm, hybrid. 2 dagar på plats, 3 dagar på distans.

Detaljer

Referens:48821

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2024-04-15

Slutdatum:2024-08-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.