Uppdragsbeskrivning

Vår kund i energisektorn söker dig, en driven Business Analyst och erfaren Projektledare, för ett spännande uppdrag inom energisektorn i Oskarshamn.

Du förväntas vara närvarande hos kunden i Oskarshamn flera gånger i veckan för att säkerställa en nära samarbetsmiljö och effektiv kommunikation.

Dina ansvarsområden:

Som Business Analyst kommer du att leda analys- och kravinsamlingsprocessen tillsammans med verksamheten under projektens uppstartsfas. Dina insikter kommer att ligga till grund för urval och proof of concepts för nya lösningar.

Det här är ett långsiktigt engagemang där du förväntas hantera flera parallella projekt samtidigt. Du kommer att ha huvudfokus på utvecklingen av IT-applikationer, förbättring av IT-infrastruktur och driva på digitaliseringen av verksamheten. Projekten kan innefatta att skapa helt nya lösningar, byta ut befintliga system eller uppgradera befintliga lösningar genom livscykelhantering.

Vi söker dig med:

Erfarenhet av att driva och leda projekt inom IT och/eller digitalisering.
Kompetens inom analys och kravhantering, med förmåga att samarbeta nära med verksamheten för att identifiera behov och möjligheter.

Detaljer

Referens:48917

Ort: Oskarshamn

Omfattning:100%

Startdatum:Flexibelt

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.