Uppdragsbeskrivning

Skånetrafikens CRMsystem SeKund är ett av Skånetrafikens mest centrala system, som bland annat innehåller Skånetrafikens kunddatabas, hela kundärendehanteringen för verksamheten och handläggning av färdtjänstärenden.

SeKund är Skånetrafikens installation av standardsystemet Microsoft Dynamics CRM och förvaltas idag i en on-premise lösning.

Skånetrafikens CRM-lösning innehåller även sälj- och bokningsstöd för vår annonsering samt marknadsstöd via Click Dimensions

Sekund har en del tillägg som är utvecklade utanför standard men alltid som supporterade lösningar. SeKund innehåller också en omfattande integration mot Skånetrafikens webblösning Mitt Konto och Företagsportal. SeKund är också integrerat mot Singapore (biljettsystem), Förseningsersättning (RGOL) och analysplattform samt mot flertal externa tjänster ex mot Folkbokföringsregistret, affärsdatabaser, SMS utskick m fl.

Skånetrafikens MS Dynamics lösning ansvaras idag av Team kundstöd. Vi söker en resurs som kan arbeta mot marknadsavdelningen och implementera de MA processerna som tagits fram för Skånetrafikens lojalitetsprogram.

Skånetrafiken tillämpar en 50-50 policy dvs 50% närvaro på kontoret och 50% på distans

Vi söker en resurs som kan arbeta mot marknadsavdelningen och implementera de MA processerna som tagits fram för Skånetrafikens lojalitetsprogram.

  • Kompetens och erfarenhet
  • Erfarenhet av offentliga/kommunala kundsystems-lösningar är en stor fördel.
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av konfiguration och förvaltning av lösningar i MS Dynamics CRM inom område B2C och B2B On-premise.
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av uppsättning av automatiserade kampanjflöden i ClickDimensions.
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av uppsättning av MA processer i ClickDimensions.
  • Drivande, problemlösare, kommunikativ, strukturerad.

Tillhör kategori
Systemutveckling – Systemutvecklare

Uppdraget kan utföras på valfri ort i Sverige men man ska ha möjlighet att delta på möten i Malmö/Hässleholm vid behov.

Detaljer

Referens:4971

Ort: Distans, Hässleholm, Malmö

Omfattning:50%

Startdatum:Omgående

Slutdatum:2023-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.